Start-ups in Food en Agri pitchen innovatie aan potentiële investeerders tijdens Money Meets Ideas

 

Start-ups in Food en Agri pitchen innovatie aan potentiële investeerders tijdens Money Meets Ideas

Op dinsdag 1 december organiseerde Rabobank in samenwerking met KplusV het event Money Meets Ideas specifiek voor de Food & Agri sector. Maar liefst 50 potentiële investeerders volgden via een live stream de pitch van drie start-ups.

De eerste onderneming is HealthyFridge welke slimme, geautomatiseerde koelkasten gevuld met vers en gezond eten plaatst op high-traffic locaties. Onderneming Las Vega’s ontwikkelt en verkoopt plantaardige eiwitopvolgers op basis van lokale zaden en pitten. De derde onderneming Trabotyx ontwikkelt een robot om het verwijderen van onkruid te automatiseren. Deze jonge ondernemers vragen niet alleen een financiële injectie maar zeker zo belangrijk ook kennis, ervaring en een netwerk. De komende periode staan virtuele break-out sessies gepland tussen de ondernemers en geïnteresseerde investeerders.

De Nederlandse land- en tuinbouw is een uiterst dynamische en succesvolle sector, die al generaties lang volop in beweging is. Ondernemers en start-ups spelen continu in op veranderingen in de markt, nieuw overheidsbeleid, technologische ontwikkelingen en veranderende maatschappelijke opvattingen. Innovatieve oplossingen lopen daarbij als een rode draad door de sector. De land- en tuinbouw levert mede daardoor een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.

Money Meets Ideas
Ben jij als startup of scale-up op zoek naar risicodragend kapitaal tussen de €100.000 en €1.500.000 en heb je daarbij behoefte aan kennis en expertise om jouw bedrijf te laten groeien? En wil jij jouw bedrijf presenteren aan een groot en breed netwerk van informal investors? Meld je dan aan voor Money Meets Ideas. Dat kan via moneymeetsideas@kplusv.nl, via ons aanmeldformulier of door je te melden bij je Rabobank accountmanager. Hij of zij draagt bedrijven aan die vervolgens door KplusV worden gescreend op onder andere groei, innovatie en schaalbaarheid. De meest veelbelovende ondernemingen worden vervolgens uitgenodigd voor een editie van Money Meets Ideas.