Deal via Money Meets Ideas – Nederland Eet haalt financiering op

 

Deal via Money Meets Ideas – Nederland Eet haalt financiering op

Goed nieuws! Nederland Eet heeft via Money Meets Ideas financiering opgehaald. Begin maart presenteerde Nederland Eet zich op de Money Meets Ideas bijeenkomst te Lelystad. Hier wekte het eten-bestelplatform interesse voor een investering, wat inmiddels tot twee investeringen heeft geleid.

Nederland Eet is een bestelplatform dat concurreert met de grote internationale spelers in de markt. De onderneming hanteert gunstigere commissies voor de restauranthouders en biedt consumenten een betere klantervaring. Hierin staan hun kernwaarden ‘Bewust, Eerlijk en Lokaal’ centraal. Met de investering kunnen er weer belangrijke groeistappen gezet worden.

Naast de totale investering van ruim € 300K hebben de investeerders een uitermate relevante achtergrond die de startup op zowel juridisch-financieel, en commercieel vlak veel oplevert. Met recht dus SMART-capital. De participanten sluiten aan bij een voorgaande investering die komt van de RZI regio Zwolle incubator.

De onderneming wordt door de nieuwe financiële injectie in staat gesteld verder te investeren. Hiermee kan Nederland Eet inzetten op een betere gebruikservaring, schaalvergroting en marketing, teneinde meer lokale restaurants te ondersteunen.

Money Meets Ideas
Ben jij als startup of scale-up op zoek naar risicodragend kapitaal tussen de €100.000 en €1.500.000 en heb je daarbij behoefte aan kennis en expertise om jouw bedrijf te laten groeien? En wil jij jouw bedrijf presenteren aan een groot en breed netwerk van informal investors? Meld je dan aan voor Money Meets Ideas. Dat kan via moneymeetsideas@kplusv.nl, via ons aanmeldformulier of door je te melden bij je Rabobank accountmanager. Je wordt door KplusV gescreend op onder andere groei, innovatie en schaalbaarheid. De meest veelbelovende ondernemingen worden vervolgens uitgenodigd voor een editie van Money Meets Ideas.