Exponentiele Technologie – Money Meets Ideas

 

Exponentiele Technologie – Money Meets Ideas

Diverse Rabobanken uit Twente en de Achterhoek organiseerden op 14 november jl. de grootste editie van Money Meets Ideas ooit: Exponentiële Technologie! Vijf ondernemers met goede ideeën kwamen in contact met ruim 120 informals op zoek naar investeringsprojecten. Hieronder een korte sfeerimpressie van de middag.

 

Exponentiële Technologie

Het thema ‘Exponentiële Technologie’ was zeer aansprekend. Om dit kracht bij te zetten, nam spreker Yuri van Geest de investeerders mee in de toekomst. Ook konden investeerders een kijkje nemen in de wereld van de Exponentiële Technologie. Dit door de Exponential Experience te bezoeken met Robotica, VR, elektrische voertuigen en gezichtsherkenning.

Panel met Constantijn van Oranje

Tijdens de paneldiscussie met experts Constantijn van Oranje, Vanessa Evers, Eline Vrijland-van Beest en Alexander van der Lof ging Martin Landkroon in op het ondernemersklimaat in Nederland voor startups. De panelleden uitten hun onvrede over de regelgeving in Europa en dat ook bescherming van data een belemmering kan vormen. Constantijn gaf aan dat de manier waarop de overheid investeert in startups beter kan: “Als we klein beginnen, eerst testen wat werkt en er dan pas geld wordt gereserveerd door de overheid, kun je effectief stappen maken. Zo kunnen we het bottom-up potentieel beter benutten.”

Samenwerking helpt startups en scale-ups

“Het mooie van deze Money Meets Ideas was de goede samenwerking tussen Particuliere Klanten, Bedrijven en externe partners TechLeap.nl en KplusV om zowel zakelijke als particuliere klanten te helpen met hun groei”, aldus Mazdak Zareei, Innovatiemanager. Het resultaat is 60 vervolggesprekken tussen de informals en startups.

Money Meets Ideas

Ben jij als startup of scale-up op zoek naar risicodragend kapitaal tussen de €100.000 en €1.500.000? En heb je daarbij behoefte aan kennis en expertise om jouw bedrijf te laten groeien? Wil jij daarnaast jouw bedrijf presenteren aan een groot en breed netwerk van informal investors? Meld je dan aan voor Money Meets Ideas. Dat kan via moneymeetsideas@kplusv.nl, via ons aanmeldformulier of door je te melden bij je Rabobank accountmanager. KplusV screent ondernemingen op onder andere groei, innovatie en schaalbaarheid. De meest veelbelovende ondernemingen worden vervolgens uitgenodigd voor een editie van Money Meets Ideas.