Jubileum Money Meets Ideas 20 jaar

 

Jubileum Money Meets Ideas 20 jaar

Dit jaar vieren wij het 20 jarig jubileum van Money Meets Ideas. Al 20 jaar is Money Meets Ideas hét informal investing platform van Rabobank en KplusV. Door de jaren heen hebben we veel informal investors in contact gebracht met snel groeiende innovatieve ondernemingen. Dit heeft geleid tot geweldige deals, maar ook tot mooie en succesvolle exits. Om dit te vieren organiseerden we op 8 juni de Money Meets Ideas Jubileumbijeenkomst 20 jaar en brachten we mooie verhalen samen in een jubileumboek.

Money Meets Ideas Jubileumbijeenkomst 20 jaar

Op 8 juni 2023 vond er een bijzondere bijeenkomst plaats in Lunteren. De reden voor deze speciale aangelegenheid was het 20-jarig jubileum van Money Meets Ideas. We vierden dit speciale moment met een innovatiemarkt die gevormd werd door acht alumni, een grote groep informal investors en vijf buitengewone ondernemers, die stuk voor stuk een indrukwekkende presentatie lieten zien. Hun passie en innovatieve ideeën waren voelbaar in de zaal. Het was inspirerend om te zien hoe zij hun visie en overtuiging deelden en kennismaakten met de informal investors. Het jubileum was een viering van ondernemerschap, innovatie en successen. We kijken dankbaar terug op een geslaagde jubileumbijeenkomst.

Het Money Meets Ideas Jubileumboek

Ter ere van het 20-jarig jubileum bracht Money Meets Ideas een jubileumboek uit. Aan de hand van interviews, succesverhalen en veelzeggende foto’s werpen we een blik op de grondlegging van Money Meets Ideas, de ontwikkeling die het sindsdien heeft doorgemaakt, én de visie voor de toekomst. De rode draad hierin is de mate van innovatie die sinds de start onlosmakelijk verbonden is aan het Money Meets Ideas programma én bij de ondernemers die op het podium hebben mogen pitchen. Hierbij proberen we altijd aan te sluiten bij de ideeën en wensen van ondernemers en investeerders en bouwen we stap voor stap aan de impact en zichtbaarheid van het platform.

Klik hieronder om het jubileumboek van 20 jaar Money Meets Ideas te bekijken:

Aanmelden Money Meets Ideas

Ben jij met jouw startup of scale-up op zoek naar risicodragend kapitaal tussen de €100.000 en €1.500.000 en heb je daarbij behoefte aan kennis en expertise om jouw bedrijf te laten groeien? En wil jij jouw bedrijf presenteren aan een groot en breed netwerk van informal investors? Meld je dan aan voor Money Meets Ideas. Dat kan via moneymeetsideas@kplusv.nl, via ons aanmeldformulier of door je te melden bij je Rabobank Accountmanager.