Money Meets Ideas

Selectieprocedure

Voordat u uw ondernemingsplan kunt presenteren aan informal investors doorloopt u een selectieprocedure. De selectieprocedure wordt uitgevoerd door KplusV en verloopt volgens onderstaande stappen.

De Quickscan
Wilt u weten of uw onderneming geschikt is voor informal investing? Doe dan de Quickscan en beantwoord de vragen. Kunt u alle zeven vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan vragen wij u als volgende stap in de procedure om het intakeformulier in te vullen.

Intakeformulier
U kunt hier het intakeformulier downloaden. Vul het formulier digitaal in en mail het naar KplusV. Het intakeformulier is een samenvatting van het businessplan om snel een indruk te krijgen van uw onderneming en om te bepalen of uw propositie kansrijk is om te presenteren tijdens een bijeenkomst.

Screening en selectie
KplusV neemt vervolgens contact met u op om uw ondernemingsplan en intakeformulier te bespreken. De adviseur van KplusV besluit uiteindelijk of uw propositie geschikt is om te presenteren op een bijeenkomst. Als u vervolgens wordt uitgenodigd om uw propositie te presenteren, dan begeleidt KplusV u in de voorbereiding op de presentatie aan informal investors. De selectie van de ondernemers wordt 2 weken voor de bijeenkomst bekendgemaakt.

Heeft u hierover nog vragen, dan kunt u contact opnemen met KplusV.

Wilt u zich aanmelden als ondernemer? Mail dan het ingevulde intakeformulier naar KplusV.