Deal via Money Meets Ideas – Nederland Eet haalt financiering op

 

Deal via Money Meets Ideas – Nederland Eet haalt financiering op

Goed nieuws! Nederland Eet heeft via Money Meets Ideas financiering opgehaald. Begin maart presenteerde Nederland Eet zich op de Money Meets Ideas bijeenkomst te Lelystad. Hier wekte het eten-bestelplatform interesse voor een investering, wat inmiddels tot twee investeringen heeft geleid.

Nederland Eet is een bestelplatform dat concurreert met de grote internationale spelers in de markt. De onderneming hanteert gunstigere commissies voor de restauranthouders en biedt consumenten een betere klantervaring. Hierin staan hun kernwaarden ‘Bewust, Eerlijk en Lokaal’ centraal. Met de investering kunnen er weer belangrijke groeistappen gezet worden.

Naast de totale investering van ruim € 300K hebben de investeerders een uitermate relevante achtergrond die de startup op zowel juridisch-financieel, en commercieel vlak veel oplevert. Met recht dus SMART-capital. De participanten sluiten aan bij een voorgaande investering die komt van de RZI regio Zwolle incubator.

Door de nieuwe financiële injectie wordt de onderneming in staat gesteld verder te investeren in een betere gebruikservaring, schaalvergroting en marketing, teneinde meer lokale restaurants te ondersteunen.