Nieuwe bijeenkomsten Money Meets Ideas in 2021

Het afgelopen jaar hebben we met Rabobank en KplusV bewezen dat we ook online de werelden van Money en Ideas samen kunnen brengen. Zowel via een portal als via een bijeenkomsten. Dit jaar gaan we hiermee door! Komende maanden organiseren we in samenwerking met diverse Rabobank regio’s weer een nieuwe bijeenkomsten. We selecteren de meest (lokale) innovatieve ondernemers van Nederland, gaan samenwerkingen aan met programma’s als PIMNH, organiseren thematische bijeenkomsten op het gebied van duurzaamheid en MedTech, maar bovenal brengen Rabobank en KplusV de wereld van ondernemers en investeerders samen.

Het programma voor de eerste maanden ziet er als volgt uit:

  • Donderdag 11 februari Money Meets Ideas Friesland/Groningen/Drenthe
  • Woensdag 17 februari Money Meets Ideas Rabobank Zuid West Nederland
  • Dinsdag 9 maart Money Meets Ideas Brainport
  • Dinsdag 16 maart Money Meets Ideas Noord-Holland-Noord en PIMNH
  • Woensdag 31 maart Money Meets Ideas Achterhoek / Twente – Duurzame innovaties
  • Donderdag 22 april Money Meets Ideas Gelderland Zuid

 

Als vertrouwd Money Meets Ideas investeerder kan je jezelf inschrijven voor deze bijeenkomsten via de online portal van Money Meets Ideas of via de uitnodigingslink in de uitnodiging van jouw vermogensmanager. Ben je nog geen klant van Rabobank en wil je deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Rabobank!

Aan ondernemers die in aanmerking willen komen om tijdens één van deze momenten hun business idee te pitchen voor investeerders, vragen wij om hun pitchdeck op te sturen naar moneymeetsideas@kplusv.nl. KplusV verzorgt de screening van ondernemers en gaat graag met ondernemers het gesprek aan.